CV på engelsk?  

Har du en CV på engelsk som gjerne skulle vært oversatt til norsk, eller omvendt? Da kan en oversetter sørge for at dokumentet oversettes på en god og riktig måte. Sørg for at din kompetanse og erfaring blir forståelig for potensielle arbeidsgivere. 

Det er alltid en fordel å ha CV-en på mottakers språk. Om du har en norsk CV og skal søke jobb i utlandet, kan en CV på engelsk være super å ha. Engelsk forstås av personer i store deler av verden, og åpner for mange spennende jobbmuligheter. 

Tre studenter som trenger CV på engelsk

Hvordan få CV på engelsk? 

Dersom du i dag har en CV på norsk, er denne først og fremst forståelig for norskspråklige arbeidsgivere. Om du planlegger å søke jobb i Norge eller utlandet og mottaker ikke kan norsk, er det naturligvis nødvendig å oversette CV-en først. 

Mange er usikre på hvordan en CV kan oversettes til engelsk. Det er ofte mange faglige begreper å ta hensyn til, noe som kan komplisere oversettelsesprosessen. Om du skal oversette selv, er det en fordel å ha over snittet gode engelskferdigheter. 

Hvis ikke, anbefaler vi å få oversettelseshjelp. 

Oversetter som hjelper med CV på engelsk

Profesjonelle oversettere  

Skal du ha en CV på engelsk, kan en profesjonell oversetter hjelpe deg med oversettelsesprosessen. Oversetteren har gode språkferdigheter i både norsk og engelsk, noe som sikrer et best mulig resultat. 

Fordelen med å bruke en proff norsk–engelsk-oversetter, er at vedkommende ikke oversetter direkte (ord for ord) slik automatiske oversettelsestjenester gjør. Dette sikrer god flyt, og gjør teksten mest mulig lesbar for mottaker. 

En menneskelig oversetter vil også gjøre research for å finne korrekt oversettelse av faglige begreper.  

Sjekkliste: Slik får du din CV på engelsk

Slik går du frem 

Det er relativt enkelt å oversette CV-en sin til engelsk gjennom en profesjonell translatør. Du trenger bare å sende en kort beskrivelse av oversettelsesoppdraget til tekstbyrået, og mottar da et pristilbud. 

Om du aksepterer tilbudet, trenger du bare å sende inn CV-en digitalt. Oversetteren kan da sette i gang med jobben, og du vil motta en CV på engelsk innen kort tid. Enkelt og greit. 

Bunke med tekst: Bestill CV på norsk

Oversette CV på engelsk til norsk 

Du kan selvfølgelig også få hjelp til å oversette en CV fra engelsk til norsk, dersom du skulle ha behov for dette. Kanskje du nylig har flyttet til Norge, eller har studert i utlandet? En oversetter kan uansett hjelpe deg med å lage en norskspråklig utgave av dokumentet. 

Prosessen er den samme som ved oversettelse fra norsk til engelsk. Du trenger bare å sende inn teksten digitalt, og deretter mottar du oversettelsen på e-post. 

Hva koster det å få CV på engelsk?

Hva koster det å oversette CV til eller fra engelsk? 

Det som avgjør prisen på å oversette en CV fra eller til engelsk, er først og fremst lengden. Jo flere ord som skal oversettes, jo lengre tid vil sannsynligvis oversettelsesjobben ta. I noen tilfeller kan også faktorer som vanskelighetsgrad spille inn. 

Det kanskje enkleste er å få et pristilbud, slik at du kan avgjøre om kostnadene er innenfor ditt budsjett eller ikke. 

Avtale om hjelp: Bestill din CV på engelsk

Motta hjelp med å skrive din CV på engelsk 

Din Translatør kan hjelpe deg raskt og effektivt med oversettelse av CV til eller fra engelsk. Våre oversettere vil gå gjennom CV-en din bit for bit, og oversette innholdet på best mulig måte.  

Oversettelsen vil ha høy språklig kvalitet, slik at du får vist din kompetanse på best mulig vis. Imponer potensielle arbeidsgivere med en proff CV på ditt foretrukne språk.